Партнери АМАКО: Спецпроекти для реальних потреб українського бізнесу
18.10.2024

Партнери АМАКО: Спецпроекти для реальних потреб українського бізнесу

Цього тижня на виставці КОМУНТЕХ 2024 наші партнери продемонстрували вражаюче портфоліо спільних проектів, що відображають інноваційні рішення для різних галузей. Учасники презентували техніку, яка поєднує в собі надійність, ефективність та технологічні можливості IVECO, пропонуючи комплексні рішення для будівельних, комунальних, енергетичних та інших підприємств нашої країни.

Завод Спецтехніки Техкомплект представив кілька моделей спецтехніки, включаючи автовишку 18 метрів на шасі IVECO Daily 60С16H D із подвійною кабіною та бригадний автомобіль на базі IVECO Eurocargo ML110E25WS. Також відвідувачі мали змогу ознайомитися з автогідропідіймачем 35 метрів на шасі IVECO Eurocargo ML180E25, що забезпечує високий рівень надійності та безпеки при виконанні висотних робіт.

Компанія Альфатекс представила сміттєвоз об’ємом 18 м³ на базі IVECO Eurocargo ML180E25, який є незамінним для комунальних служб.

Крім цього, було презентовано автовишку 18 метрів на шасі IVECO Daily 60С16H D, що чудово підходить для енергетичних та будівельних робіт.

Серед експонатів компанії Модус були бортова платформа із краново-маніпуляторною установкою на шасі IVECO T-WAY AD380T46 та автокран вантажопідйомністю 18 тон на базі IVECO T-WAY AD190T43W H, які підходять для важких будівельних та монтажних робіт.

Також увагу привернули проекти від компанії Укравтокомплект, зокрема автовишка 18 метрів на шасі IVECO Daily 60С16H D, а також самоскид із заднім розвантаженням від компанії ТАД на базі IVECO T-WAY AD380T48 H.

Цьогорічна виставка КОМУНТЕХ 2024 черговий раз довела, що шасі IVECO є найпопулярнішою базою для українських виробників кузовів та надбудов. На ній було продемонстровано 9 одиниць технічного рішення на шасі ІВЕКО, і всі ці 9 шасі було поставлено компанією АМАКО. Спільні проекти не тільки відображають сучасні тренди, але й допомагають підприємствам вирішувати найскладніші технічні завдання.