Паливозаправники IVECO Daily для компанії Автомагістраль-Південь
13.07.2021

Паливозаправники IVECO Daily для компанії Автомагістраль-Південь

Компанія АМАКО передала компанії Автомагістраль-Південь два паливозаправника APZ 4.0 на шасі IVECO Daily. Таким чином, ця лідируюча в Україні дорожньо-будівельна компанія, збільшила свій автопарк IVECO Daily із паливозаправниками від компанії Техкомплект до 11 одиниць.

Автопаливозаправники IVECO Daily

Нові паливозаправники, з вбудованими модулями роздачі і обліку палива, вперше в Україні виконані на базі IVECO Daily 2019 модельного року, а саме на двовісних моноприводних шасі IVECO Daily 70C16 з колісною базою 3750 мм та 3-місною кабіною. Вони оснащені 3-x літровими двигунами на 160 к.с. і 380 Нм крутного моменту, які відповідають стандарту Євро 6. Також автомобілі мають хорошу комплектацію: блокування заднього диференціала, посилена задня підвіска з підресорником, комфортне сидіння водія типу «PILOT» з підлокітником, круїз контроль, протитуманні фари з функцією освітлення при поворотах, кондиціонер і іншими корисними для оператора опціями.

Монтаж і виготовлення фірмових ємностей для транспортування світлих нафтопродуктів виконано на Заводі Спецтехніки Техкомплект в Полтавській області. Автотопливозаправники від Техкомплект, які «Автомагістраль-Південь» купує в компанії АМАКО вже в 4-й раз, оснащені 4-кубової цистерною, розділеної на дві секції, кожна секція має донні клапани, дихальні клапани і перепускний клапан між секціями.

Автоцистерна традиційно обладнана:

  • заправних пістолетом з обмежувачем;
  • фільтром, змонтованим перед вбудованим електронним лічильником видачі палива;
  • враховуючи легкозаймистість світлих нафтопродуктів, автотопливозаправники Техкомплект укомплектовані всім необхідним комплектом «ADR»;
  • для зручності обслуговування ємності надбудова укомплектована стаціонарними сходами, підйомними поручнями і трапом у верхній частині цистерни.