Нові рекорди IVECO CROSSWAY: 60 000 одиниць техніки для надійних перевезень.
30.10.2023

Нові рекорди IVECO CROSSWAY: 60 000 одиниць техніки для надійних перевезень.

Як завжди, IVECO вражає своїми потужностями та встановлює новий рекорд з виробництва 60 000 одиниць модельного ряду CROSSWAY. . Ця подія вкотре демонструє успіх автобусів CROSSWAY, що отримали численні нагороди. З моменту свого запуску в 2006 році, IVECO BUS CROSSWAY постійно встановлює нові стандарти, підтверджуючи своє лідерство.

Зі своїми численними варіаціями (10.8, 12, 13 та 14.5 м) та різноманіттям видів живлення (газ, гібрид, електрика), модельний ряд CROSSWAY ідеально відповідає всім потребам клієнтів. Створений для поєднання прибуткової експлуатації, універсальності та продуктивності, модельний ряд CROSSWAY є ідеальним вибором для транспортних компаній.


"З цим новим рекордом виробництва 60 000 одиниць, наш CROSSWAY підтверджує своє провідне положення місце в сегменті міжміських автобусів. З великим вибором конфігурацій і доступними альтернативними джерелами енергії, модельний ряд CROSSWAY здатний задовольнити конкретні потреби різноманітних транспортних операцій. Це пояснює його постійний успіх як найпопулярнішого міжміського автобуса в Європі і його популярність на інших континентах."

Стефан
Еспінасс, керівник відділу продажів та продуктового управління IVECO BUS.


IVECO BUS є брендом компанії Iveco Group N.V. (EXM: IVG), світового лідера у сфері комерційних та спеціалізованих транспортних засобів. Зі світовою присутністю та провідною позицією в Європі у сфері громадського транспорту, IVECO BUS підтримує компанії як публічного, так і приватного сектору у виконанні всіх їх завдань, надаючи різні рішення для глобальної мобільності, доступні в різних видах живлення, таких як електрика або стиснутий природний газ, сумісний з біометаном.

Загальний асортимент включає в себе:

  • міжміські та туристичні автобуси;
  • звичайні і сегментовані міські автобуси;
  • мікроавтобуси для всіх видів пасажирського транспорту;
  • послуги з контроля та управління автопарком (система IVECO ON);
  • портфель продуктів та послуг із рішень у сфері енергомобільності, від симуляцій та дизайну до постачання зарядних станцій та їх встановлення та обслуговування.

Обширна мережа обслуговування IVECO BUS та IVECO забезпечує підтримку по всьому світі, де працює транспортний засіб IVECO BUS. https://www.ivecogroup.com//media/brand_press_rele...

Якщо вас цікавлять умови придбання IVECO BUS, звертайтеся до наших менеджерів – команда АМАКО надасть вам консультацію та підбере модель саме для ваших потреб:

iveco.sale@amacoint.com
(050) 417-69-17