Компанія IVECO презентувала новий продуктовий та сервісний напрямок комерційного транспорту.
24.11.2023

Компанія IVECO презентувала новий продуктовий та сервісний напрямок комерційного транспорту.

IVECO, бренд групи Iveco N.V. (EXM: IVG), яка проектує, виробляє та реалізує легкі, середні та важкі комерційні транспортні засоби, представив свій оновлений асортимент продукції та сервісних послуг більш ніж 1 300 клієнтам, дилерам, партнерам та міжнародним ЗМІ на події "BE THE CHANGE / БУДЬ ДРАЙВЕРОМ ЗМІН", яка відбулася минулого тижня в Барселоні. Команда АМАКО також була присутня на цьому заході і готова поділитися з вами своїми враженнями.

Вперше у своїй історії бренд одночасно оновив всі продуктові лінії у своєму асортименті, завершивши свою найбільшу інвестицію у розмірі 1 мільярда євро. Цей новий етап в історії IVECO є результатом амбіційної стратегії та гострої уваги до чотирьох основних стовпів їхнього бізнесу: продуктивності, досвіду водіїв, стійкості та телематики

Головні інвестиції охоплюють ключові напрямки дослідження та розробки для нового модельного року 2024 (MY24): зменшення викидів CO2 та підвищення ефективності використання палива для транспортних засобів внутрішнього згоряння та оновлений портфель безвикидових транспортних засобів. Абсолютноновий багатопаливний двигун FPT Industrial xCursor 13 на повністю оновленій вантажівці MY24 S-WAY є останньою версією двигуна Cursor, який вперше був представлений на ринку ще в 90-х роках; новий S-WAY забезпечує економію пального до 10% для дизельного та газового пального і, якщо працює на біорідкому природному газі, може повністю усунути викиди CO2 в циклі «від свердловини до колеса». Вони роблять вантажівки IVECO в категорії N2 прийнятними для німецьких автомагістральних мит, а деякі моделі (включаючи всі газові вантажівки) - в категорії№3, такими, що призводять до значних заощаджень для власників автопарку.

Розвиток електричних версій легких та важких ліній IVECO також досяг нових рівнів. Електрична версія DAILY, відома як eDaily, тепер має діапазон до 400 км при міському використанні в реальних умовах, а 20 хвилин швидкого заряджання надають 100 км автономності. S-eWAY є першою електричною вантажівкою, розробленою та виробленою IVECO, яка пропонує запас ходу до 500 км під повним навантаженням та при звичайних робочих умовах, з можливістю 80% заряджання за 90 хвилин на 350 кВт-ній станції швидкого заряджання.

Телематика є ключовою функцією, яка тепер є стандартною для всіх моделей і версій в новому асортименті для відстеження у реальному часі та управління автопарком. IVECO пропонує широкий портфель телематичних послуг на основі алгоритмів штучного інтелекту - таких як функції передбачення, оптимізація маршруту, оцінка стилю водіння тощо - розроблених для покращення продуктивності та прибутковості бізнесу клієнтів. Ці послуги можуть принести додаткові 4% ефективності до роботи транспортного засобу. На сьогодні понад 100 000 транспортних засобів IVECO вже підключені до цієї системи, але мета - досягти півмільйона до 2030 року.

Безпека залишається пріоритетом. В новий асортимент включено різноманітні передові системи допомоги водію, такі як інформаційна система попередження про сліпі зони, попередження про втому водія та допомога в транспортному потоці, що покликані підвищити безпеку всередині та навколо транспортного засобу, виходячи за межі регулятивних вимог, забезпечуючи захист для учасників дорожнього руху.

IVECO відзначила відкриття цього нового розділу у своїй історії презентацією оновленого логотипа, який втілює концепцію "пульсу змін". Логотип виконаний у чорному кольорі, що відображає динаміку та інноваційність бренду, зберігаючи зв'язок із його визначною історією, а синя "блискавка світла" в центрі вказує на нове енергетичне майбутнє бренду.

На завершення відкриття події, було зроблено спеціальне оголошення про партнерство між IVECO та легендами року – гуртом Metallica. IVECO буде підтримувати Metallica під час європейської частини їх світового туру M72, який триватиме від травня до липня 2024 року, з електричними та газовими вантажівками, які супроводжуватимуть групу на різних локаціях, і електричними та газовими мікроавтобусами IVECO, які будуть служити шатл-басами під час концертів. Транспортні засоби IVECO допоможуть зменшити викиди CO2 під час туру, і будуть реалізовувати кілька інших ініціатив на основі основних цінностей екологічної стійкості та соціальної відповідальності, які об'єднують бренд і групу. Пісня-гімн для повного асортименту MY24 - "It’s Electric", була виконана групою Metallica.

"Сьогодні ми відкриваємо нову сторінку з повним асортиментом MY24, який демонструє нашу здатність «Бути драйвером змін». Залишаючись вірними своїй природі "скромних борців і безстрашних творців", ми підтримуємо наших клієнтів екосистемою мобільності 360°, вибором технологій, які найкраще відповідають їхнім потребам у всіх сегментах, і однією з найбільш розвинених і широких сервісних пропозицій на ринку. Підкріплений майже 50-річною історією, цей запуск є по-справжньому "електричним" як для наших передових електричнихвантажівок і фургонів, так і для енергії, яку вся команда IVECO вкладає в просування бренду дорогою змін".

Luca Sra, Президент компанії, Бізнес-юніт вантажних автомобілів, Iveco Group.