Компанія IVECO презентувала новий Daily
16.05.2019

Компанія IVECO презентувала новий Daily

На початку квітня в м.Турін, Італія компанія IVECO продемонструвала новий Daily широкій публіці. Новий Daily повністю відповідає останнім трендам галузі і дає змогу перетворити їх на нові можливості для Вашого бізнесу. Упродовж 40 років успішного існування Daily став брендом, що вирізняється на тлі конкурентів і є незаперечним лідером у своєму сегменті. Сьогодні новий Daily пропонує динаміку та екологічність, нерозривно поєднані з паливною економічністю та низькими сукупними експлуатаційними витратами, гарантуючи клієнтам підвищену рентабельність. Автомобіль оснащений повним комплектом високотехнологічних систем надання допомоги водієві та досконалих систем безпеки, що забезпечує кращий у класі рівень комфорту в салоні та неперевершені враження від керування.

Максимальна продуктивність та екологічність під час виконання будь-яких завдань

Новий Daily підтримує свою високу репутацію, яку він заслужив завдяки успішній роботі широкої лінійки моделей — це єдиний автомобіль у сегменті, у якому використовуються два двигуни, оптимізовані для забезпечення максимальної продуктивності під час виконання будь-яких робіт.

  • Двигун F1A об’ємом 2,3 л відтепер доступний у двох версіях, призначених для експлуатації в умовах малого та високого навантаження, потужністю від 116 до 156 к. с.
  • Двигун F1C об’ємом 3,0 л для експлуатації в умовах високого навантаження доступний у трьох версіях різної потужності — від 160 до 210 к. с.

До того ж, новий Daily першим у сегменті пройшов сертифікацію на відповідність вимогам екологічних стандартів Euro 6D/Temp


Підвищена паливна економічність та оптимальні витрати на технічне обслуговування

Новий Daily вирізняється неймовірними показниками паливної економічності, що забезпечується завдяки низці особливостей, як-от система Start&Stop, що входить у базову комплектацію всіх моделей з 2,3-літровим двигуном F1A, включно з Daily Hi-Matic. Новий турбонагнітач змінної геометрії з електронним управлінням демонструє підвищену чутливість в умовах експлуатації зі змінним навантаженням і покращену ефективність. Підвищенню паливної економічності додатково сприяють шини класу A Super Eco Low Rolling зі зниженим опором коченню, спеціально розроблені для нового Daily. Завдяки цим особливостям у поєднанні з технічними вдосконаленнями, реалізованими в новому Daily, економія пального може сягати 10%.

Новий Daily також забезпечує значне зниження витрат на технічне обслуговування, що під час роботи в міських умовах може сягати 10%. Це стало можливим завдяки технічному вдосконаленню автомобіля та збільшенню інтервалів заміни оливи.

Досконолий захист водія та найкращий в класі рівень комфорту

Новий Daily — перший автомобіль вагою 7,2 т, оснащений функцією Queue Assist і системою City Brake PRO.

У новому Daily використовується повний комплекс досконалих систем надання допомоги водієві, які дають йому змогу зосередитися на власній роботі, що стає дедалі більш комплексною, а також сприяють підвищенню рівня безпеки. Удосконалена система екстреного гальмування та система City Brake PRO запобігають виникненню зіткнень на швидкості до 50 км/год і мінімізують наслідки дорожньо-транспортних пригод на більш високих швидкостях.

Крім того, адаптивний круїз-контроль, що працює в поєднанні з функцією Queue Assist, підтримує задану швидкість і безпечну дистанцію до автомобіля попереду, а система активного утримання в межах смуги ProActive Lane Keeping Assist запобігає випадковому зміщенню автомобіля з неї, втручаючись у роботу пристроїв рульового управління.

Систему рульового управління було повністю оновлено, завдяки чому водій має змогу регулювати кут нахилу і винос керма, щоб оптимально налаштувати його положення. Крім того, у Daily використовується новий електромеханічний підсилювач рульового управління, що вирізняється підвищеною точністю й чутливістю, а також поглинає вібрації та компенсує зміщення та розбалансованість коліс, забезпечуючи плавне водіння та неперевершене відчуття стабільності й контролю. Новий Daily гарантує високий рівень комфорту в салоні та керованість на рівні легкового автомобіля.

IVECO Daily вирізняється миттєво упізнаваним дизайном, який став невід’ємною частиною неперевершеного стилю автомобіля. Новий Daily також змінить повсякденне життя водія — цей автомобіль оснащений цілою низкою технологій, спрямованих на зниження рівня стресу та підвищення безпеки, він пропонує кращий у своєму класі рівень комфорту в салоні та враження від кермування, тож водії зможуть по-новому поглянути на свою роботу.