​Компанія IVECO поставить 1064 газові вантажівки S-WAY для Amazon
17.11.2021

​Компанія IVECO поставить 1064 газові вантажівки S-WAY для Amazon

Сьогодні компанія IVECO повідомила про важливий розвиток своїх комерційних відносин з Amazon. Вже відбулася передача першої партію з 216 одиниць IVECO S-WAY CNG (Cтиснений Природній Газ), які будуть експлуатуватися в Європі, а також ще 848 одиниць які будуть постачатися в середині 2022 року. Тобто загальне замовлення склало 1064 вантажівки.

Всі ці 1064 вантажівки оснащені сучасними двигунами FPT Industrial Cursor 13 Natural Gas і оснащені 1052-літровими ємкостями для CNG, найбільшими із доступних, із розрахунком на те, що вони дадуть вражаючий запас ходу до 620 км.

848 одиниць, замовлених для постачання у 2022 році, також включатимуть IVECO Driver Pal - новітній бортовий голосовий помічник із функціями Amazon Alexa.

Герріт Маркс, що є головним виконавчим директором IVECO GROUP, повідомив: «Ми були піонерами технології газового двигуна протягом 25 років, розробляючи рішення, які дозволяють операторам робити значне скорочення шкідливих викидів в атмосферу вже сьогодні. Співпраця з такими світовими лідерами як Amazon, є свідчення надійних можливостей наших інноваційних продуктів і нашої непохитної відданості галузевій меті – декарбонізації транспорту до 2050 року. IVECO GROUP продовжуватиме лідирувати у технології виготовлення двигунів внутрішнього згоряння, що працюють на відновлюваному паливі, це вже єдине життєздатне рішення доступне на ринку в широкому масштабі для зменшення викидів. Не забуваймо про те, що вантажівка на CNG працює за допомогою біометану і дозволяє скоротити викиди CO2 до 95%, що ефективно сприяє процесу декарбонізації»

Детальніше ознайомитися із моделями на CNG ви можете на нашому сайті