Компанія АМАКО передала партію тягачів IVECO Stralis 6x4 для перевезення газу
02.01.2020

Компанія АМАКО передала партію тягачів IVECO Stralis 6x4 для перевезення газу

Компанія АМАКО передала замовнику 10 сідельних тягачів IVECO Stralis з колісною формулою 6x4 для найбільшої газо-видобувної компанії України.

Дані тягачі комплектуються спеціальними напівпричепами і будуть використовуватися для перевезення газу, тому шасі і електрична система автомобіля відповідають вимогам ADR / GGVS для перевезення зріджених газів (LPG) по класу FL включаючи EX / II, EX / III і AT.


Тягачі IVECO Stralis комплектуються двигунами IVECO Cursor 10 потужністю 460 к.с. з обертовим моментом 2200 Нм вже при 1000 об / хв. Автомобілі оснащені автоматизованої 12-ступінчастою коробкою передач марки ZF.


Крім того, нові тягачі комплектуються асистентом допомоги рушання на підйомах Hill Holder, встановлені дискові гальма на всіх осях, моторні гальма IVECO Turbo Brake, блокування диференціалів міжколісних і міжосьових на задньому осях, пневматичною підвіскою задніх осей, по 4 пневматичних подушки на вісь.


У списку комплектації нових IVECO Stralis доступні EBS (електронна гальмівна система, що включає в себе ABS + EBL), BAS (система допомоги при гальмуванні / гальмівний асистент), ESP (функція електронної стабілізації курсової стійкості) і ASR (антипробуксовочна система).


З огляду на те що дані вантажівки будуть використовуватися не тільки на ідеальних дорогах, було прийнято рішення замовляти у виконанні для доріг з поганим покриттям, тобто в своїй комплектації містять:


- Сталевий 3-х секційний бампер

- Збільшені шини, а саме на передній осі розмірністю 385/65 R22.5 і на задніх осях 315/80 R22.5.

- 2-циліндровий повітряний компресор, об'ємом 630 см3

- Вертикальний повітряний фільтр Heavy Duty


Відзначимо, що поставлені IVECO Stralis 6x4 оснащені високими кабінами HI-ROAD з внутрішньою висотою 1.88 м і обладнані всіма необхідними і корисними функціями для водіїв, а саме кондиціонером, автономним обігрівачем кабіни потужністю 9.5 кВт, центральним замком кабіни, зовнішнім сонцезахисним козирком, аудіосистемою Bosch з 6 динаміками, системою «вільні руки» і управлінням на мультікермі, круїз-контролем і додатковими протитуманними фарами.