Компактний сміттєвоз для утримання доріг загального призначення? – Зроблено!
03.07.2020

Компактний сміттєвоз для утримання доріг загального призначення? – Зроблено!

Добре відоме в Україні універсальне та багатофункціональне шасі IVECO Daily надає змогу для втілення в життя цікавих та складних проектів.

Так, нещодавно компанія АМАКО УКРАЇНА, що є офіційним дилером автомобілів IVECO в Україні разом з компанією ТОВ "СУЧАСНІ ВАНАЖІВКИ", що є офіційним дилером Hidro-Mak в Україні, реалізували проект по поставці міні сміттєвоза Hidro-Mak об’ємом 6 м3 на базі шасі IVECO Daily 70C15. Автомобіль був переданий лідеру будівництва доріг в Україні, а саме компанії «АВТОМАГІСТРАЛЬ-ПІВДЕНЬ».

Сміттєвоз адаптовано під потреби замовника, обслуговування та утримання доріг загального призначення: збір сміття на узбіччі доріг та автобусних зупинках.



Машина вирізняється компактними розмірами, маневреністю та легкою масою. Може легко проїхати там, де звичайні сміттєвози не можуть: вузькі дороги, дворові арки, місточки, гірська місцевість, територія промислових об’єктів, культурні центри. Сміттєвоз призначений для механізованого та ручного збирання та транспортування твердих побутових відходів (ТПВ). Використовується для механічного завантаження з пересувних стандартних контейнерів об’ємом від 120 до 1100 м3 з гребішковим та єврозахватом (DIN стандарт). Ущільнення ТПВ в бункері 2:1 – 4:1 в залежності від типу сміття. Шасі IVECO Daily 70C15 адаптоване спеціально під функціонал сміттєвоза: підсилена задня підвіска, що нараховує вісімнадцять листів ресори, блокування заднього диференціалу, збільшене навантаження на вісі, автоматичне вимикання маси, коротка колісна база.