IVECO розширює асортимент електромобілів новою моделлю IVECO S-eWay Rigid
20.09.2024

IVECO розширює асортимент електромобілів новою моделлю IVECO S-eWay Rigid

IVECO, один із лідерів у сфері застосування альтернативних джерел енергії, вже понад 25 років продовжує впроваджувати інноваційні рішення для підвищення ефективності й зниження шкідливих викидів. Електромобілі на акумуляторних батареях стали ключовим елементом стратегії компанії, яка спрямована на досягнення нульових викидів без шкоди для продуктивності та прибутковості бізнесу. Новий IVECO S-eWay Rigid — це універсальне рішення, що відкриває нові горизонти для міських і регіональних перевезень.

IVECO S-eWay Rigid готовий до виконання будь яких міських та регіональних завдань з перевезення.

Нова модель S-eWay Rigid, створена на основі модельного ряду S-Way MY24 та електромобільних рішень IVECO, втілює в собі всі попередні розробки та піднімає їх на новий рівень. Це повноцінне, індивідуальне рішення, з нульовими викидами.Універсальність цієї моделі дозволяє використовувати її в різноманітних сферах — від логістики до будівництва та спеціалізованих комунальних завдань. Завдяки широкому вибору конфігурацій кузова та можливості адаптації підвісок, S-eWay Rigid легко пристосовується до будь-яких складних умов роботи.

Щоб налаштувати автомобіль відповідно до своїх вимог, користувачі можуть обирати між версіями 4x2 або 6x2, типами підвіски, кабіни та колісної бази. Крім того, автомобіль може буксирувати причіп з максимальною вагою до 44 тонн (за умови дозволу місцевого законодавства).

Нова система батарей пропонує вибір із 4, 5 або 7 батарей Microvast по 70 кВт кожна, що дозволяє мати загальну потужність 280, 350 або 490 кВт. Ця гнучкість дозволяє клієнтам вибрати саме ту кількість батарей, яка відповідає їхнім щоденним потребам. Батареї можна розміщувати в різних позиціях відповідно до вимог кузовобудування, навіть залишаючи праву частину шасі вільною для таких пристроїв, як бічні завантажувачі сміття. Крім того, їх можна переміщати назад, створюючи простір для додаткового обладнання, безпосередньо за передніми колесами.

При встановлених 7 батареях та наявності 490 кВт енергії, дальність пробігу цього електромобіля може досягати до 400 км. Це задовольнить потреби більшості регіональних та міських перевезень. Зарядка постійним струмом потужністю до 350 кВт здійснюється через роз'єм CCS типу 2, з лівого боку автомобіля. А 45 хвилин зарядки під час зупинки, дозволяють водію додати ще 200 км пробігу. Щоб вибрати бажаний рівень заряду, налаштування параметрів зарядки можна здійснити через дисплей,— це ідеально, якщо потрібно лише невелика кількість енергії для завершення робочого дня, а зовнішня ціна на зарядку значно вища, ніж вдома. Можливе також обмеження сили струму зарядки, для уповільнення процесу зарядки та подовження терміну служби батареї.

IVECO S-eWay Rigid оснащений подвійним електромотором eAxle від FPT Industrial, сестринського бренду IVECO спеціалізованого на передових технологіях трансмісій. Він розвиває потужність до 480 кВт та 1800 Нм крутного моменту, що забезпечує йому лідерство на ринку.

eAxle не тільки забезпечує найкращу у своєму класі динамічну продуктивність, але й компактний дизайн, що дозволяє використовувати простір на шасі для встановлення додаткового обладнання.

Міські та регіональні завдання мають широкі вимоги до Power Take Offs і IVECO S-eWay пропонує дивовижний набір з трьох типів PTO.

Для потреб з низьковольтним живленням, таких наприклад як підйомники - LV PTO.


Для застосувань, що використовують високовольтну електричну енергію, передбачено HV ePTO, який здатен забезпечити до 20 кВт безперервної потужності, що ідеально для транспортування холодильних вантажів.

Для завдань, що потребують механічної або гідравлічної потужності, Mech ePTO забезпечує до 60 кВт безперервної потужності, як механічно, так і через гідравлічну помпу. Це відмінний вибір для таких надбудов, як сміттєзбирачі, підйомники для контейнерів, крани та самоскиди.

Крім того, Mech ePTO можна встановити в трьох різних місцях, в залежності від вимог та завдання , що дає переваги у співпраці з виробниками кузовів різних конфігурацій.

Ключовим для успіху електричного транспорту є управління використанням енергії, і IVECO S-eWay Rigid виводить досвід технологій акумуляторних електромобілів IVECO на новий рівень. Є сім режимів рекуперації енергії при гальмуванні, що допомагає максимізувати ефективність, перетворюючи кінетичну енергію на електричну, зберігаючи при цьому повний контроль водія над динамікою гальмування. Водій або оператор автопарку можуть вибирати режими керування як безпосередньо в автомобілі, так і дистанційно. Вибір режиму Eco забезпечить максимальний пробіг. Інтелектуальна система GPS об’єднує ePredictive Cruise Control з Smart Routing, що дозволяє навіть планувати зупинки для зарядки, якщо це необхідно.

Користувачі можуть вибрати простору кабіну AS для тривалих подорожей або компактнішу кабіну AT, якщо потрібна зона для відпочинку. Для випадків, коли спальні місця не потрібні, ідеальним варіантом є денна кабіна AD.

Комфорт водія забезпечений завдяки відсутності шуму та вібрацій під час руху. Великий 10-дюймовий цифровий дисплей інтуїтивно зрозумілий і спроєктований для відображення всієї необхідної інформації, що допомагає водієві досягти найкращих результатів з IVECO S-eWay Rigid. Усі елементи управління розташовані так, щоб їх можна було легко використовувати, не відриваючи рук від керма.

10-дюймовий дисплей інформаційно-розважальної системи пропонує багатий інтерфейс користувача з функціями, специфічними для важких вантажівок, такими як навігаційна система з Smart Routing та інтегрований IVECO Driver Pal з вбудованим Amazon Alexa для голосового управління. Інформаційно-розважальна система також дозволяє інтегрувати сторонні додатки, що дає можливість виробникам кузовів і замовникам забезпечувати взаємодію функцій кузова з автомобілем через пряме підключення до транспортного засобу.

LED фари є стандартом,що забезпечує найкращу видимість у темряві.

Системи ADAS рівня 2 (такі як допомога на автостраді та адаптивний круїз-контроль з функцією старту і зупинки) доступні разом із повним набором функцій GSR і забезпечують комфорт та безпеку водія.

Комплекс послуг, орієнтований на клієнта

IVECO S-eWay Rigid, пропонує широкий спектр послуг, створених для підвищення продуктивності та прибутковості вашого бізнесу. Ці послуги орієнтовані на максимізацію часу безперервної роботи та ефективності транспортного засобу, забезпечення безпеки водія та захист навколишнього середовища. Метою є надання комплексного рішення для мобільності, яке ідеально відповідає вашим потребам.

eMobility послуги створені для полегшення переходу на електричні транспортні засоби, підвищуючи продуктивність, знижуючи загальні витрати на володіння (TCO) і максимізуючи дальність ходу та енергоефективність автомобіля.

Водії та менеджери автопарків можуть легко керувати режимами управління автомобілем, налаштуваннями клімату та електричними PTO через додаток Easy App і портал IVECO ON.

Послуга eRemote Control дозволяє користувачам встановлювати налаштування , що забезпечать оптимальну продуктивність дистанційно, ще до початку поїздки. Сервіс Smart Routing оптимізує планування поїздок, враховуючи резерв енергії ePTO і допоможе отримати максимальну енергоефективність та дальність ходу. Послуги з підтримки, такі як Control Room або Assistance-Non-Stop, допомагають мінімізувати час простою автомобіля, запобігаючи непередбаченим зупинкам завдяки моніторингу в реальному часі, дистанційній діагностиці та використанню графіку технічного обслуговування.

Послуги продуктивності та ефективності, такі як оцінка стилю водіння або професійний eReport, допомагають зменшити споживання енергії, оптимізувати маршрути та покращити стиль керування .

Послуги контролю водія та забезпечення безпеки (такі як Safe Driving Report або DriverPal) спрямовані на покращення безпеки керування, моніторинг роботи водія та підвищення його захищеності. Величезний вибір запчастин і аксесуарів дозволяє налаштувати автомобіль відповідно до індивідуальних потреб. Крім того, IVECO CAPITAL пропонує комплексні фінансові послуги: клієнти можуть створити ідеальну фінансову формулу, коригуючи фінансування, страхування та інтелектуальні послуги, які завжди інтегровані в портфель послуг IVECO.