IVECO eDaily: Нова ера електричних фургонів
26.03.2024

IVECO eDaily: Нова ера електричних фургонів

IVECO eDaily отримав нагороду “Прорив року в електричних фургонах” на щорічному конкурсі Fleet News Awards 2024. Ця нагорода визначає найкращі корпоративні автомобілі у Великобританії, від менеджерів автопарків до постачальників і виробників.

Група галузевих експертів визнала eDaily за його інноваційність в технології eLCV та мінімізацію викидів в повітря, яка дозволяє використовувати електро фургон без компромісів, навіть виконуючи найскладніші завдання.

Журі зазначило, що з технічної точки зору IVECO є дуже передовою моделлю. eDaily використовує критично важливий підхід, який дозволяє всім клієнтам застосовувати електрофургони, незалежно від напрямку бізнесу. IVECO Daily вже відомий як найміцніший серед легких комерційних автомобілів, а eDaily продовжує цю традицію, пропонуючи такі ж вражаючі можливості, але з нульовими викидами.


Завдяки потужному шасі вантажівки, повністю електричний IVECO eDaily забезпечує неперевершену буксирну здатність до 3,5 тони та корисне навантаження до 4,6 тони. Інноваційна модульна установка батареї з однією, двома, трьома батареями (і тепер четверта батарея доступна на кабіні шасі 72C вагою 7,2 тони та повною масою 5100 мм) дозволяє ідеально збалансувати вимоги до корисного навантаження та запасу ходу.

Взаємозамінність батареї забезпечує максимальну гнучкість використання автопарку в разі зміни застосування автомобіля. eDaily дає змогу більшій кількості клієнтів розглянути можливість електрифікації, зберігаючи міцну ДНК IVECO Daily, додаючи вражаючу продуктивність електромобіля.

Ще одна революційна риса eDaily - це неперевершена вбудована потужність ePTO до 50 кВт. Як єдиний електричний фургон, який має ePTO потужністю 50 кВт, цей транспортний засіб має широкий діапазон енергетичних застосувань і здатний живити все - від персоналізованих кузовів до спец обладнання.