IVECO бере участь у міжнародній автомобільній виставці у Ганновері
17.09.2024

IVECO бере участь у міжнародній автомобільній виставці у Ганновері

IVECO продовжує впевнено рухатися по «шляху змін» у напрямку зменшення викидів CO2 в транспорті, пропонуючи на виставці IAA Transportation 2024 широкий асортимент багатопаливних рішень, які доповнені комплексним набором послуг та підтримуються міцною екосистемою партнерств.

Новий важкий електромобіль IVECO S-eWay Rigid дебютує на міжнародній арені, та уособлює гнучке рішення для всіх міських та регіональних потреб, з нульовим рівнем викидів.

IVECO також дебютує у сегменті легких комерційних автомобілів 2,5т – 3,5т з новим електричним шасі eMoovy, розробленим спільно з Hyundai.

Ганновер, 16 вересня 2024


IVECO, комерційний бренд компанії Iveco Group, презентує свою стратегію впровадження транспортних рішень з нульовим рівнем викидів CO2 у всіх сегментах, на виставці IAA Transportation 2024-провідній платформі з логістики, комерційних автомобілів та транспортної галузі. Експозиція на виставці демонструє надбання IVECO у сфері зменшення викидів CO2, які досягнуті завдяки багатопаливній стратегії, зростаючій екосистемі партнерів, інтегрованому портфоліо послуг та посиленню інновацій.

IVECO демонструє свою розширену лінійку автомобілів, які працюють на гідрованій рослинній олії (HVO), природному газу, електриці та водні — що є результатом технологічно нейтрального підходу до зменшення викидів CO2. Бренд також прокладає шлях з двома абсолютно новими автомобілями, які вперше презентуються на міжнародній арені на IAA: важкий електромобіль з нульовими викидами CO2 S-eWay Rigid та eMoovy, електричний легкий комерційний автомобіль, розроблений спільно з Hyundai, який дебютує у верхній частині середнього сегмента до 3,5 т.

На пресконференції Лука Сра, президент Підрозділу вантажних автомобілів Iveco Group, окреслив чітку стратегію бренду:«Ми маємо ясну і послідовну стратегію, засновану на чотирьох стовпах: Сервіталізації (інтеграція послуг), тОму що ми називаємо “InnovAction», міцній екосистемі партнерів та нашому багатопаливному підході. Завдяки сервітизації ми перевели наш бізнес від продажу чисто обладнання до продажу готових інтегрованих рішень транспортної мобільності. “InnovAction” – це наш спосіб гарантувати, що ми готові до будь-яких майбутніх викликів, переосмислюючи наші кадри та процеси,досягаючи операційної досконалості та ефективності. Ми використовуємо екосистему партнерів, яку ми побудували з провідними компаніями однодумцями,орієнтованими на інновації, щоб досягти нових технологічних висот і розширити наш асортимент на користь наших клієнтів, спільно інвестуючи та обмінюючись знаннями. Нарешті, ми продовжуємо рухатися до транспорту з нульовими викидами CO2, досліджуючи потенціал усіх доступних сьогодні й завтра технологій та палив, щоб задовольнити всі можливі застосування транспортних засобів і місії клієнтів та бути готовими адаптуватися до змін».

Стратегія IVECO сприяє постійній еволюції та розширенню її портфоліо, пропонуючи широкий вибір приводів, щоб підтримати своїх клієнтів у їхньому переході до нульових викидів без компромісу щодо продуктивності та загальної вартості володіння: "Тут, на IAA, ми представляємо найновіші продукти, що є результатом нашого технологічно нейтрального підходу. Абсолютно нові S-eWay Rigid та eMoovy доповнюють нашу потужну лінійку електромобілів, пропонуючи нашим клієнтам гнучкість розширеного асортименту автомобілів з професійним ДНК, універсальністю, продуктивністю та міцністю, що і є візитною карткою бренду IVECO.»

Дорожня карта інновацій IVECO

Бачення бренду також підкріплюється дорожньою картою інновацій Iveco Group, яка спрямована на забезпечення прибутковості бізнесу для своїх клієнтів, комфорту та безпеки водіїв, а також надання рішень для виконання всіх транспортних завдань, зосереджуючи увагу на трьох ключових напрямках: багатопаливний підхід, програмно-конфігуровані транспортні засоби та автономне керування.

Марко Ліккардо, директор Iveco Group з питань технологій та цифрових рішень, пояснив: "Багатопаливний підхід спонукає нас до дослідження можливостей масштабування наших нових рішень з нульовими викидами, щоб бути готовими до будь-яких технологічних змін у майбутньому. У напрямку програмно-конфігурованих транспортних засобів ми використовуємо величезний обсяг інформації, які ми отримуємо завдяки постійному підключенню до мережі, оскільки великі дані, зібрані та проаналізовані штучним інтелектом, можуть здійснити справжню революцію в нашій галузі. Нарешті, IVECO має міцний фундамент в автономному керуванні, оскільки асистент водія вже є реальністю в наших транспортних засобах, прокладаючи шлях до нових рівнів безпеки та ефективності на дорозі".

Імпульс змін та інновацій IVECO освітлює шлях до транспорту з нульовими викидами CO2

IVECO демонструє своє бачення на вражаючому стенді площею 3 500 квадратних метрів, де відвідувачі можуть ознайомитися з останніми інноваціями завдяки«Променям світла»-трьом інтерактивним конструкціям синього кольору, що є серцем логотипа IVECO та символом енергії, що пульсує в IVECO і через IVECO рухає трансформацію всієї транспортної галузі. Вони надають відвідувачам стенду враження , що ілюструють як IVECO інтерпретує свої ключові напрямки - сталий розвиток, орієнтацію на водія та бізнес-продуктивність.

Зона Відновлювальної енергії на стенді демонструє, як IVECO «рухає зміни», представляючи свою багатопаливну лінійку автомобілів у легкому, середньому та важкому сегментах: експозиція останніх передових рішень мобільності бренду, інтегрованих з широким портфоліо послуг, розроблених для підтримки клієнтів на їхньому шляху до нульових викидів CO2.

Нові моделі S-eWay Rigid і eMoovy, які дебютують на міжнародній арені, є останніми доповненнями до асортименту електричних автомобілів від IVECO. Також представлені розробки бренду у сфері водневої технології: прототип S-Way, оснащений спеціальним 13-літровим водневим двигуном внутрішнього згоряння, та концепцію гібридного важкого вантажного автомобіля з системою розширення запасу ходу, розробленою FPT Industrial, сестринським брендом IVECO. Зона розваг на стенді пропонує відвідувачам захопливу експозицію, що демонструє ряд партнерств IVECO з легендарними брендами з музичної та автоспортивної сфер, заснованих на спільних цінностях інновацій, пристрасті та сталого розвитку. Серед експонатів — вантажівка IVECO S-Way, гордо декорована Metallica Special Edition, створеною за партнерства з культовим гуртом та мотоцикл Repsol Honda, який представляє постійний зв'язок бренду з MotoGP , як постачальника вантажівок та офіційного спонсора команди Repsol Honda і команди Mooney VR46 Racing Team.

IVECO демонструє на своїй зовнішній площі, що займає 1000 квадратних метрів, понад 20 транспортних засобів, розроблених у співпраці з надійною мережею кузовобудівників. Ця зона також включає S-eWay Fuel Cell з лівреєю Metallica, що символізує підтримку IVECO твердої відданості Goodyear FIA ETRC до сталих практик та інновацій в автоспортивній сфері, а також її передову роль у просуванні водню в спільноті перегонів вантажних автомобілів. Художник-аерограф також персоналізує важкий вантажний автомобіль IVECO унікальним графічним дизайном Metallica під час виставки IAA, на знак визнання особливого зв'язку, що пов'язує IVECO з групою.

Відвідувачі також матимуть можливість особисто випробувати 13 транспортних засобів з легкого, середнього та важкого сегментів IVECO в зоні тест-драйву. Автопарк для тест-драйву включає нові електричні моделі eMoovy і S-eWay Rigid, а також нове покоління S-Way з технологією автономного керування PlusDrive, яка наразі тестується з реальними клієнтами в Німеччині.

IVECO CAPITAL і GATE мають у цій зоні спеціальні місця, де представлено комплексні фінансові рішення, що відповідають різним місіям клієнтів, а також інноваційну формулу оплати за користування, розроблену для довгострокової оренди екологічних комерційних транспортних засобів.

IVECO S-eWay Rigid спроєктований з можливістю комбінування та вибору різноманітних моделей, кабін, підвісок, колісних баз, а також можливістю встановлення 4, 5 або 7 батарей у різних конфігураціях, що дозволяє адаптувати автомобіль для всіх видів застосувань. З запасом ходу до 400 км та можливістю швидкої зарядки до 350 кВт, він є ідеальним рішенням для міських та регіональних застосувань. Кабіна пропонує абсолютний комфорт та винятковий досвід автокерування з безшумним та безвібраційним ходом. Це автомобіль, готовий до виконання міських та регіональних завдань.

Новий eMoovy: Перше шасі з батарейним електричним приводом (BEV) у середньому сегменті 2,5 т – 3,5 т

IVECO привносить свій досвід та професійну спадщину в новий сегмент з eMoovy, розробленим з нуля у партнерстві з Hyundai Motor Company, щоб запропонувати професіоналам автотранспортної галузі транспортні рішення з нульовим рівнем викидів, для виконання міських завдань. Як перше електричне шасі в середньому сегменті 2,5 т – 3,5 т в Європі, eMoovy вирізняється своєю видатною міцністю, надійністю та універсальністю, а також легко адаптується для різних застосувань. Кабіна, побудована Hyundai, встановлює нові стандарти для комфортного життя на борту, поєднуючи комфорт автівки з функціональністю вантажівки. eMoovy «Їде як автомобіль, працює як вантажівка», пропонуючи рішення з нульовими викидами, спеціально розроблене для виконання будь-якого завдання.