Два тягачі IVECO S-WAY для команди Scuderia Ferrari
21.04.2023

Два тягачі IVECO S-WAY для команди Scuderia Ferrari

Дві важкі вантажівки IVECO S-WAY приєднаються до автопарку IVECO, поставлених Scuderia Ferrari, і будуть використовуватися для транспортування болідів та обладнання команди Формули-1 на траси чемпіонату світу.

Як офіційний партнер Scuderia Ferrari та офіційний спонсор Ferrari Challenge Europe, IVECO поставила дві вантажівки IVECO S-WAY на церемонії, яка відбулася сьогодні на визначному автополігоні Ferrari у Фьорано в присутності Луки Сра, президента бізнес-підрозділу вантажівок IVECO GROUP, і Лаурента Мекіса, директора Scuderia Ferrari Racing.


Лука Сра, президент бізнес-підрозділу вантажівок IVECO GROUP, прокоментував: «Ми дуже пишаємося тим, що наш бренд пов’язаний із такою світовою спортивною легендою. Протягом останніх 20 років ми працювали з Ferrari, яка довірила нашим високопродуктивним і надійним автомобілям логістику та керування своїми найважливішими активами. Ми поділяємо схожі цінності та амбіції, пристрасть і змагальний дух, необхідні для досягнення найвищого рівня. Так само, як і Scuderia Ferrari, нами керує бойова пристрасть, щоб ми прагнули до досконалості, постійно збільшували межі можливого, щоб день за днем піднімати планку нашої продуктивності, завжди прагнучи до вершини».

Дві вантажівки IVECO S-WAY у спеціальній лівреї в ексклюзивному відтінку, типовому для командних автомобілів Формули-1, розширюють автопарк IVECO, наданий Scuderia Ferrari, і використовуватимуться для транспортування болідів Формули-1 та обладнання для перегонів чемпіонату світу.

IVECO S-WAY — це важка вантажівка, розроблена для надання повного пакету функцій і послуг, орієнтованих на водія, на екологічність і на підвищений рівень нових індивідуальних послуг із підтримкою підключення. Це транспортне рішення, призначене для покращення життя водія на борту. IVECO S-WAY виводить паливну ефективність на новий рівень завдяки новій лінійці двигунів, передовим технологіям, видатним аеродинамічним характеристикам та інноваційним та індивідуальним послугам. Це 100% підключена вантажівка, яка відкриває нову еру в управлінні автопарком і на борту, підтримуючи логістичних операторів і менеджерів автопарків, оптимізуючи час безвідмовної роботи автомобіля та економію палива.

Вантажівки IVECO S-WAY, які постачаються Scuderia Ferrari, — це низькі тягачі, які ідеально підходять до будинку на колесах команди з Маранелло. Вони оснащені двигуном Cursor 13 потужністю 570 к.с., 12-ступінчастою автоматизованою коробкою перемикання передач HI-TRONIX і повністю автоматичною підвіскою. Вони оснащені вдосконаленою інформаційно-розважальною системою з супутниковою навігацією, програмою IVECO Driver Pal і підтримкою 4G.