Автомобілі IVECO будуть працювати на українських спортсменів
03.08.2021

Автомобілі IVECO будуть працювати на українських спортсменів

Компанія АМАКО – офіційний дилер IVECO – стане транспортним партнером української гоночної команди на Чемпіонаті Європи з авторалі 2022 року.

На території компанії АМАКО Україна, у смт Проліски під Києвом, 20 липня було задекларовано співпрацю з українською гоночною командою Binotel Racing Team. Річ у тім, що Binotel Racing Team розпочне гоночний сезон 2022 року на новому ралійному автомобілі Fiat MR500X4R. А компанія АМАКО, як офіційний дилер IVECO, надасть команді машини технічної підтримки. Це сідловий тягач, який буде працювати з напівпричепом-мобільним офісом, а також фургон IVECO Daily – для перевезення запчастин і гоночного автомобіля на причепі.

У зв’язку з цим гонщики, механіки та керівництво команди Binotel Racing Team особисто ознайомились з широким асортиментом представленої в Україні техніки IVECO та навіть провели невеликий тест-драйв територією компанії АМАКО. Зокрема, спортсмени проїхали на магістральному сідловому тягачі IVECO Stralis, шасі IVECO EuroCargo, а також легких розвізних моделях Daily – суцільнометалевому фургоні й повнопривідному шасі з дворядною кабіною.

Найближчим часом буде підібрана найбільш оптимальна специфікація для кожної з машин, і компанія АМАКО стане до виконання важливого замовлення, що працює на підтримку вітчизняного автоспорту.

Олег Боднар

Представник компанії АМАКО

Компанія АМАКО є офіційним дилером торгової марки IVECO в Україні. Ми вирізняємося серед наших конкурентів тим, що беремося за проєкти будь-якої складності для вирішення технологічних та економічних питань з точки зору транспортування різноманітних вантажів.

Сьогодні в нас є спільна синергія з Binotel Racing Team для того, щоб досягнути значно кращих результатів у своїй сфері. Для спортивної команди сьогодні була проведена презентація торгової марки IVECO – безпосередньо сідлових тягачів Stralis і фургонів IVECO Daily. Для нас це додатковий досвід у використанні та експлуатації в максимально складних технічно умовах, у цьому випадку – в якості транспорту для перевезення ралійних автомобілів.

Святослав Вовк

Представник компанії АМАКО

Вибір на автомобілі IVECO для ралійної команди пав тому, що це один великий глобальний концерн, до котрого входить Fiat та інші автовиробники. IVECO дозволяє використовувати такі технічні рішення, які інші бренди не можуть. Наприклад, фургон IVECO Daily розрахований на перевезення причепу повної маси 3,5 т. За корисного навантаження 2,5 т це дозволяє транспортувати до двох гоночних автомобілів, що в свою чергу економить час на логістиці та оптимізує інші відповідні параметри.

Олег Палій

Директор компаній «Italmoto» та «Євразія-Контракт».

Декілька років тому торгівельно-промислова палата італійської області П’ємонт винесла пропозицію організувати команду на автомобілях місцевого виробництва. Завод Fiat випустив спеціальний автомобіль 500R 4×4, омологований для європейського чемпіонату з ралі в певній класифікації. Мені запропонували очолити команду з участю двох видатних спортсменів. Один з них

– Володимир Петренко, котрий починав свою кар’єру ще з ралійних змагань на ВАЗ-2101, власне Fiat,

– та Антон Корзун.

Поки команда базується на автомобілях Mitsubishi Evo IX – сьогодні це той автомобіль, котрий може стати сходинкою для отримання Fiat MR500XR4. Я думаю, що IVECO стане основною компанією, котра буде забезпечувати транспортування нашої команди на Чемпіонаті Європи з авторалі, а також допомагати у переміщеннях на етапах Чемпіонату в Україні.

Автомобілі IVECO працюватимуть на українських спортсменів